KULTURVERKSTEDET
 Netteverk for Kurs  Arrangement  Kultur  Utdanning

tre kors_edited.png
gh9.jpg

Besøk siden Syvstjernen.no

Sterke kanaliserte
KOSMISKE SYMBOLER

Vær hilset!
Velkommen til Kulturverkstedet sin hjemmeside.
Musikken du hører er  "Deep Silence" av Egil Fylling
.- en hvile for øre og sinn! Men om du ønsker - slå den av på "knappen" ved siden av her! 
Jeg håper at du vil ta titt på hva Kulturverkstedet har på "menyen" for å sjekke ut hva som kan være aktuelt for deg. 

OM KULTURVERKSTEDET
Kulturverkstedet kan formidle og organisere arrangement, konserter, kurs etc...samt ta på seg oppdrag av ulik karakter innen markedsføring og verktøy. Kulturverkstedet har ogå et stort og godt nettverk innen feltet "kultur" av firma,  artister og andre kulturaktører samt arrangører. 

 

I starten var navnet "Kulturverkstedet i Tromsø" så "Kulturverkstedet Orion." Og siden har det gjennomført et imponerende antall av større og mindre arrangement av alle slag, mest i Tromsø - og i nord, men også over hele landet!
 

Kulturverkstedet, har som overordnet mål å være samlende mht. religion/livssyn, etnisitet, organisasjoner, terapiformer osv. Manglende respekt og forståelse har skapt mye uenighet og splid i menneskehetens historie. Slik uenighet er unødvendig, forvirrende og virker kun svekkende på livskraft og motivasjon. Kulturverkstedet vil stimulere til mangfold og kreativitet i en gjensidig anerkjennelse for hverandres egenart og ståsted i liv og virksomhet. Samt felles forståelse for at et hvert menneske har sin egen vei og søken i livet - og er riktig for det enkelte individ. Vi har alle en oppgave å fylle - i stort som i smått. Derfor er det viktig å verne om selve "livskransen" i det samfunnet og på den jorden vi alle lever!
 

FILOSOFI
"Vi ønsker å viderebringe/ medvirke til en livsfilosofi, en vitenskap om livet som befordrer vennskap gjennom forståelse og respekt og som resulterer i medfølelse også overfor det enhver måtte definere som "andres kortsynthet".  Kulturverkstedet Nor og dets nettverk er partipolitisk uavhengig, usekterisk og ikke basert på noen enkelt religion eller livssyn. Vi tar avstand fra all fanatisme og mystisisme som baserer seg på å spre frykt."

 

MOTTO
1. "Vi gjør hverandre bedre!"
2. "Verden trenger DEG!"
3. "Det blir mer til alle når vi deler!"

 

Kontakt:
Anita Diana Boucht
Daglig leder | Eier
Tlf. 47 94 11 22 11


E-post:
post@kulturverkstedet.no

Ta gjerne en "reise" i bilde-galleriet under her - fra Kulturverkstedets lange og mangfoldige aktiviteter gjennom mer enn 25 år - innen kulturarrangement som konserter, kurs, messer og mye annet! 
 

Deep silence - Egil Fylling
00:0000:00
Velkommen 
til min
Verden!
star.jpg
Tone med bok.png

TVERRVITEKSKAPELIG  HELSE-UTDANNING

sshc.no 

TONE DINESEN

(Cand. san.) 

ANGELICA VISER VEI

 


Står du fast i livet?
Klarsynt Livsveileder
50-års erfaring!

Gir deg tiden du trenger! 
Fast lav pris!
TA KONTAKT!

❤ "Å danse er å fly med imaginære vinger - hvor du byr andre opp til deres egen livsdans! Å danse er å ta inn rymene i rytmen - la kropp og sjel bli berørt og beveget! Å danse er å Dele - Leve - Elske!"                                                         ❤ AdianaOrd 19

Skaff deg det helt unike KJÆRLIGHETSKORSET!
Kanalisert symbol for Ny Tid!

  Kulturverkstedets bildegalleri - "bla" for en tidsreise

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

  • Facebook Reflection
Du lytter til musikk av
EGIL FYLLING!
Sjekk ut - lytt mer
HER!